Aktiviteter inomhus

Tröttnat på kylan och snön i skidbackarna? Utforska Livignos alla inomhusaktiviteter! Träna, simma, ät gott eller koppla av med en spa-behandling. Flera av ortens över hundra hotell har egna simbassänger med tillhörande fitnessanläggningar, och den lilla staden vimlar av pubar och restauranger.

Bad och avkoppling

Du kan hitta bassänger för allt från avkopplande simturer eller vilda vattenlekar på hotellen i Livigno. Den kanske största anläggningen finns på Aquagranda – Livigno wellness park. Här finns flera ultramoderna bassänger att välja mellan, en spaavdelning och en relaxavdelning som för tankarna till rymden. Andra hotell med simbassänger är Helvetia, Thalaterm och Bormio Terme. Det sistnämnda erbjuder termalpooler, skönhetsbehandlingar, bastu, och en rad spa-behandlingar med allt från lera till vattenterapi.

Nöje

Vill du inte behöva byta om för att aktivera dig kan du briljera vid biljardbordet eller se en film på bio istället. De största biljardställena är Caravasc och Cronox. Cronox håller öppet ända från klockan 10.00 till 02.00 och har även bowlingbanor och en arkadhall. På San Rocco kan du prova på ett lite mindre känt spel, bowls. Spelet liknar boule, men kulorna ska rullas fram till jacketbollen istället för att kastas. Vill du se en film så kan du gå till biografen Movie Cinelux på Via Dala Gesa 335b. En film kostar 6,50 euro för en vuxen, och 4,50 euro för ett barn.

Inomhussport

På Sporting Club Livigno kan du bland annat spela badminton, men du måste ha med ett eget rack. Sportklubben hittar du på Plazal Dali Schola 425. Är du sugen på tennis så hittar du en inomhusbana på Plaza Placheda. Boka bana innan ditt besök hos turistbyrån. Bor du på hotell utan tillhörande fitnessanläggning kan du gå till Body Center Steinbock på Via Rin 127 om du vill träna till exempel spinning.

Nöjen

Afterski är ett självklart nöje på alla skidorter, så även i Livigno. Du har mängder av pubar, krogar, vinbarer och fler än hundra restauranger att välja på i den lilla staden. Orkar du röja loss mer än så kan du gå på diskoteket Kokodi på Via Freita Livigno. Utställningscentret Plaza Palcheda är väl värt ett besök. Här arrangeras ständigt olika evenemang, utställningar och andra kulturaktiviteter. Här håller även turistbyrån till. Du hittar Plaza Palcheda på Via Saroch 1098/A.